• Gratis frakt över 500 SEK
Sjöstrand Coffe

Vårt koncept är byggt av en familj med passion för hållbarhet, design – och självklart – riktigt gott kaffe. Vi vill vara en inspiration för en grönare livsstil med enkla, men banbrytande innovationer.

  • Gratis frakt över 500 SEK

Ekologiska kaffekapslar

Alla kaffekapslar från Sjöstrand är komposterbara och klimatpositiva. Vårt kaffe består alltid av 100% ekologiska Arabica kaffebönor. Kaffet är Fairtrade certifierat, eller från kaffegårdar där jordbrukarna får rättvis ersättning för deras arbete. För att komplettera vårt hållbarhetsfokus på kaffe, har Sjöstrand designat en espressomaskin med fokus på design, tidlöshet och tålighet. Espressomaskinen från Sjöstrand är 100% reparerbar tack vara vår traditionella tillverkningsprocess. Det gör det också möjligt för oss att erbjuda vintagemaskiner till våra nyhetsbrevsprenumeranter. 

Gratis frakt

För beställningar över 500 SEK

Snabb Leverans

Vi skickar inom 24 timmar

Klimatpositivt

miljövänligt

10-Capsule boxes in net

100 kronor värdecheck till alla nya och befintliga kaffeprenumeranter denna vecka

Köp nu


Espressomaskin med kaffe 3.495 SEK


Köp nu
Sjöstrand Espresso Machine

Espressomaskin för kapslar

Tidlös och elegant design

Sjöstrand Milk Frother

Mjölkskummare

Bli en barista i ditt eget hem

Sjöstrand French Press

Sjöstrands french press

Njut av perfekt presskaffe för alla kaffestunder

Vårt Kaffe

PRENUMERERA PÅ KAFFE

Finns det något värre än att inse att kaffet är slut precis när du behöver det som mest? Gör det enkelt för dig själv och starta en kaffeprenumeration.

Här är alla våra produkter

Våra Produkter

Vår design

Sjöstrand Coffees espressomaskin och mjölkskummare har en klassisk svensk design, helt i rostfritt stål. Den tidlösa designen och produkternas kvalitet är noga framtagna för att maskinerna ska hålla länge och passa in i många olika miljöer.

Sjöstrands kaffekapslar

Sjöstrand har tagit fram en egen kaffeserie med en nordisk rostningsprofil, där vi blandat de finaste Arabicabönorna från bland annat Peru, Mexiko, Honduras och Indonesien. Kaffekapslarna innehåller kaffe som är 100% ekologiskt och Fairtrade-certifierat – ett mellan till mörkrostat kaffe, fylligt med lite eller ingen beska. Underbart god och väldoftande espresso som du gör själv på ca 30 sekunder.

Vi finns hos:

Bagaren och kocken Återförsäljare
Cervera.återförsäljare
HM-återförsäljare
Artilleriet-återförsäljare

Prenumerera på Sjöstrands nyhetsbrev: Exklusiva rabatter och förhandsinformation, förtur till produkter, kaffekunskap, recept och mer!

You're using an old browser

Old browsers only have partial support for new technology and doesn't give the website an honset chance to live up to its fully potential. You can easily download an other web browser that works better. Here is onyl a few modern browsers that works great!

Update my browser

I'd like to continue anyway