• Gratis frakt över 500 KR
  • För leverans före jul: Beställ senast klockan 11:00 den 21/12
Sjöstrand Coffee

Vårt koncept är byggt av en familj med passion för hållbarhet, design – och självklart – riktigt gott kaffe. Vi vill vara en inspiration för en grönare livsstil med enkla, men banbrytande innovationer.

  • Gratis frakt över 500 KR
  • För leverans före jul: Beställ senast klockan 11:00 den 21/12

RETURPOLICY

many capsules

Kort om returer 

Vi står bakom allt vi säljer. Vår returpolicy varierar beroende på orsaken till din begäran, produktens skick och garantistatus. Om du inte är helt nöjd med ditt köp kan vi erbjuda antingen en återbetalning eller ett utbyte – med några få undantag (se nedan) – inom trettio (30) dagar från det ursprungliga inköpsdatumet. En retur inom 30 dagar kräver att produkterna är i säljbart skick, vilket innebär att alla apparater måste vara oanvända.  

När en produkt är defekt eller felaktig erbjuder vi full återbetalning och täcker alla fraktkostnader och eventuella tillämpliga tullavgifter inom trettio (30) dagar från det ursprungliga inköpsdatumet. Du ansvarar för eventuella förpackningsavgifter. Du behöver först ta kontakt med vår kundtjänst för att få ett returgodkännande innan du skickar tillbaka defekta varor till Sjöstrand. 

Vi erbjuder gratis reparationer av våra Espressomaskiner inom två (2) *eller tre (3) år från det ursprungliga inköpsdatumet. 

Lungo

Återbetalningar 

Din återbetalning kommer automatiskt att tillämpas på ditt kreditkort eller din ursprungliga betalningsmetod inom 14 dagar från det att vi mottagit din retur. Kontakta vår kundtjänst om du inte mottagit din återbetalning inom 14 dagar. 

Hur du förbereder din retur

Om du inte har fått din återbetalning efter några Du ansvarar själv för att den förpackning du väljer att returnera dina varor i också skyddar varorna från eventuella skador. Se nedan detaljerade instruktioner för hur du bäst förpackar din Espressomaskin. 

Undantag i returpolicyn

Produkt(er) vars garantiperiod har löpt ut 

Vi uppmuntrar alltid att våra produkter skickas tillbaka till oss för reparation även om de har passerat sin garantiperiod. Våra certifierade servicetekniker kommer endast att använda originaldelar för att se till att varje produkt är i toppskick. Originaldelar som används kommer alltid att vara kostnadsfria, men du ansvarar för alla tillämpliga leverans-, tull- och förpackningsavgifter. 

Begäran om retur på grund av ändrade preferenser  

Inom trettio (30) dagar från det ursprungliga inköpsdatumet erbjuder vi en fullständig återbetalning av inköpsbeloppet, men leverans-, tull- och förpackningsavgifter kommer att betalas av dig som kund.    

Gratis tilläggsartiklar och försäljningsartiklar 

Tilläggsprodukter (t.ex. Kaffe som adderats till ditt köp av Espressomaskin utan extra kostnad) kan inte behållas av kunden om huvudartikeln i beställningen skulle returneras.   

Garantitid

* Apparater (t.ex. espressomaskiner, mjölkskummare och franska pressar) som köpts i en detaljhandelsbutik har 2 års garanti. Espressomaskiner som köps från någon av våra Sjöstrand webbutiker har en utökad 3 års garanti (gäller vid köp från och med september 2021). 

You're using an old browser

Old browsers only have partial support for new technology and doesn't give the website an honset chance to live up to its fully potential. You can easily download an other web browser that works better. Here is onyl a few modern browsers that works great!

Update my browser

I'd like to continue anyway