• Gratis frakt över 500 SEK
Sjöstrand Coffe

Vårt koncept är byggt av en familj med passion för hållbarhet, design – och självklart – riktigt gott kaffe. Vi vill vara en inspiration för en grönare livsstil med enkla, men banbrytande innovationer.

  • Gratis frakt över 500 SEK

2021 har kommit igång ordentligt

2020 var på många sätt ett omtumlande år när vi alla för första gången upplevde en världspandemi och med det så förändrades livet för så många över en natt. I Europa så har många länder levt i lockdown och de flesta av oss har fått vänja oss vid att arbetet sker från hemmets vrå och med det krav på utrustning för gott kaffe och samtidigt med ett perspektiv att det ska vara hållbart. Digitaliseringen skyndades på och onlineförsäljningen ökade kraftigt.

Jag började som VD i juni 2020 med uppdraget att driva en ambitiös agenda. Vår övergripande vision är att bli en impact unicorn, dvs att vi ska förändra livet till det bättre för en miljard människor och på samma gång minimera vårt eget klimatavtryck. Visionen bygger på en cirkulär affärsmodell där våra maskiner hela tiden ska hålla bästa kvalitet, men också vara reparerbara så att de kan nyttjas över en livstid. För att lyckas med det så har vi etablerat ett nära samarbete med serviceverkstäder i Sverige, Tyskland, Österrike och Schweiz. Och under Black Week lanserade vi vårt återbrukskoncept under parollen ”Black Week become Green Week” där reparerade maskiner säljs med 2 års konsumentgaranti. Detta blev vår absolut mest framgångsrika kampanj under 2020 och genom återbruksmaskinerna har Sjöstrand uppnått en cirkulär affärsmodell för både våra maskiner och vårt kaffe.

Möt Samuel Bergman, kategorichef på Bagaren och Kocken

”Jag börjar dagen med en espresso”

Läs mer

Kvalitet i fokus

Ambitiöst kvalitetssarbete med fokus på hållbara produkter.

Läs mer

2021 har kommit igång ordentligt

VD på Sjöstrand Coffee summerar 2020 och blickar fram.

Läs mer

Nyheter för dig som är återförsäljare

Nytt butiksmaterial.

Läs mer

Sjöstrand i media

Nya kampanjen från Sjöstrand Coffee.

Läs mer

Sjöstrand Coffee sortiment

Se alla produkter från Sjöstrand Coffee här.

Läs mer

You're using an old browser

Old browsers only have partial support for new technology and doesn't give the website an honset chance to live up to its fully potential. You can easily download an other web browser that works better. Here is onyl a few modern browsers that works great!

Update my browser

I'd like to continue anyway