• Gratis frakt över 500 KR
  • För leverans före jul: Beställ senast klockan 11:00 den 21/12
Sjöstrand Coffee

Vårt koncept är byggt av en familj med passion för hållbarhet, design – och självklart – riktigt gott kaffe. Vi vill vara en inspiration för en grönare livsstil med enkla, men banbrytande innovationer.

  • Gratis frakt över 500 KR
  • För leverans före jul: Beställ senast klockan 11:00 den 21/12

Limited Editions

Utrymme för variation

I standardsortimentet av kaffe från Sjöstrand, hittar du alltid en smak som passar tillfälle och person. Men visst är det kul med lite omväxling då och då? Därför har vi även sett till att erbjuda speciellt utvalda smaker i begränsad upplaga. Det gör att vi både kan anpassa oss efter säsong, men också erbjuda kaffe från mindre skördar som inte skulle räcka till en standardsmak. Så passa på idag, imorgon kan den vara borta!

Just ni har vi följande kaffe i begränsad upplaga:

Limited Edition Kardemummakaffe

En härligt vintrig kaffe i mellanmörk rost, med lätt kryddning av kardemumma. Går fint att brygga som både espresso och lungo, men gör sig riktigt läcker i en latte. Kaffebönorna är av ren Arabica och så väl kaffe som kardemumma har odlats utan kemiska bekämpningsmedel eller konstgödsel. 

Denna Limited Edition är en favorit i repris som blev mycket saknad när den tog slut förra vintern. Måste prövas!

Köp nu

Våra Limited Edition smakar gott i de här recepten:

You're using an old browser

Old browsers only have partial support for new technology and doesn't give the website an honset chance to live up to its fully potential. You can easily download an other web browser that works better. Here is onyl a few modern browsers that works great!

Update my browser

I'd like to continue anyway