• Gratis frakt över 500 SEK
Sjöstrand Coffe

Vårt koncept är byggt av en familj med passion för hållbarhet, design – och självklart – riktigt gott kaffe. Vi vill vara en inspiration för en grönare livsstil med enkla, men banbrytande innovationer.

  • Gratis frakt över 500 SEK

Jul

Nu är det kaffe här i vårt hus 

Det är jul igen och vi har samlat julklappsförslag, lite svenska jultraditioner och juliga recept. Allt för att se till att komma i stämning inför årets stora högtid. 

Gifts

Julklappar

Paket i alla storlekar, perfekt för kaffeälskande familj och vänner. 

Svensk jul 

Visst har vi svenskar koll på hur julen ska firas! Men om du känner någon som trots allt skulle behöva en introduktion till hur julen ser ut i Sverige är det här texten du ska dela. 

Juldrinkar

Goda drycker som passar julens smaker och kallare väder. 

Leveranser inför jul 

Vi gör vårt bästa för att alla ska få sina paket i tid för jul. Utöver ledighet och extra högt tryck över jul, kan vi även detta år komma att stå inför utmaningar på grund av Covid-19, men även Brexit. Vi håller oss uppdaterade, men ta gärna med lokala uppdateringar för postutskick i ditt område i beräkningen.

Som det ser ut behöver du beställa hem ditt paket lite olika beroende på din hemvist. Följande gäller för de olika regionerna

För att vara på den säkra sidan ber vi dig att vara ute I god tid med din beställning av varor.  

You're using an old browser

Old browsers only have partial support for new technology and doesn't give the website an honset chance to live up to its fully potential. You can easily download an other web browser that works better. Here is onyl a few modern browsers that works great!

Update my browser

I'd like to continue anyway