• Gratis frakt över 500 KR
Sjöstrand Coffee

Vårt koncept är byggt av en familj med passion för hållbarhet, design – och självklart – riktigt gott kaffe. Vi vill vara en inspiration för en grönare livsstil med enkla, men banbrytande innovationer.

  • Gratis frakt över 500 KR

Espressomaskin Mässing

Välkommen Espressomaskin Mässing

En mässingsfinish har nu kompletterat det  rostfria stål som gjorde vår espressomaskin så uppskattad bland designentusiaster. Det är ett naturlig steg i utvecklingen eftersom att mässingsfärgen är välkänd för sitt dekorativa och tidlösa yttre.

Det eleganta höljet döljer högkvalitativa delar som är noggrant sammansatta för att brygga det bästa möjliga kaffet av kaffekapslar. Espressokapselmaskiner brygger genom att blixtsnabbt värma upp precis rätt mängd vatten och sedan tryckas igenom en komprimerad bädd av malet kaffe. Förutom att kaffet smakar utmärkt, är bryggningsmetoden också bra för miljön eftersom den använder minst energi, vatten och kaffe per kopp.

Espresso Machine Brass Capsule Container

SNYGG. PUNKT.

Konstruktionen i rostfritt stål med mässingsfinish och den klassiska skandinaviska designen, ger en neutral ton som passar bra i alla miljöer. Oavsett om ditt hem är samtida, industriellt, modernt, rustikt eller mer blandad, behöver den minimalistiska, tidlösa designen inte bytas ut med kommande trender.

EN FULLSTÄNDIG SMAKUPPLEVELSE

Med 19 bars tryck och jämn vattentemperatur leverera varje enskild kopp troget alla smaker, aromer och texturer i ditt val av kaffe.

Espresso Machine Brass Capsule Inlet

OÖVERTRÄFFAD LIVSLÄNGD

Innanför det eleganta och hållbara skalet finns en medveten sammansättning av högkvalitativa modulära delar för att underlätta service eller reparation. Att ta bort behovet av att köpa en ny maskin på grund av trasiga delar, eller nya trender, stödjer en hållbar och cirkulär ekonomi.

Vi gör detta med ett ambitiöst fokus på kvalitetsförbättring. Vår tidigare omgång av förbättringar omfattar följande:

  • Robustare packningar som är mer motståndskraftiga mot slitage.  
  • En förbättrad bryggenhet som kan hantera olika kapselmaterial mer effektivt.  
  • Ett avkalkningslarm som låter dig veta när det är dags att avkalka maskinen.  
  • Minskade vibrationer genom förändringar som gjorts runt pumphuset.  
  • Ett optimerat flöde genom munstycket för att minska risken för igensättning.
Espressomasskin mässing

EN MODERN KLASSIKER SEDAN 2012

Vår egen designade espressomaskin har varit en favorit bland köksapparater hos fans av tidlös design, hållbara alternativ och naturligtvis gott kaffe, sedan den släpptes för första gången 2012.

PROGRAMMERBAR KOPPSTORLEK

Att avvika från den vanliga espresso- eller lungobryggningen kan leda till unika, personliga smakupplevelser. Använd multifunktionsknapparna för koppstorlek för att välja, spara och återställa  bryggmängd.

PRODUKTDIMENSIONER OCH KAPACITET

Espressomaskinen från Sjöstrand har kompakta mått och ändå tillräcklig kapacitet för långvarig användning utan störningar. Maskinen är utrustad med en vattentank med hög volym och en kapselbehållare. Anpassa maskinen till individuella koppstorlekar enkelt genom att flytta eller ta bort droppbrickan.

Pumptryck19 bar
Kapselbehållarens kapacitet15 kapslar
Avtagbar vattentank volym1,2 liter
DroppbrickaJusterbar och avtagbar
Bryggförhållande / koppstorlekAutomatisk och programmerbar
EnergisparlägeAktiveras efter 10 minuter
EffektAC220-240V, 50-60Hz, 1200-1400W
Vikt4 kg
Mått (H x B x D) i mmStandard: 259 x 186 x 336
Utan droppbricka: 259 x 186 x 230
Med spaken uppåt: 328 x 186 x 336
Bas till munstycke: 170
Droppbricka till munstycke: 08 (max)

Läs mer

You're using an old browser

Old browsers only have partial support for new technology and doesn't give the website an honset chance to live up to its fully potential. You can easily download an other web browser that works better. Here is onyl a few modern browsers that works great!

Update my browser

I'd like to continue anyway