• Gratis frakt över 500 KR
  • För leverans före jul: Beställ senast klockan 11:00 den 21/12
Sjöstrand Coffee

Vårt koncept är byggt av en familj med passion för hållbarhet, design – och självklart – riktigt gott kaffe. Vi vill vara en inspiration för en grönare livsstil med enkla, men banbrytande innovationer.

  • Gratis frakt över 500 KR
  • För leverans före jul: Beställ senast klockan 11:00 den 21/12

Vi introducerar tre nya espresso-sorter!

Vi är stolta över att ha lanserat tre nya smaker i vår espresso-serie. Två single origin och ytterligare en efterlängtad lungo finns nu i sortimentet. Vårt 100 % ekologiskt odlade kaffe är förpackat i en hemkomposterbar kapsel – något vi var de första i världen att introducera på marknaden.

N°7 Ethiopian Sidamo Single origin är ett mellanrostat, lagom fylligt kaffe med toner av mörk choklad, citrus och körsbär. Perfekt som en espresso!

N°8 Lungo by Sjöstrand är en kapsel speciellt framtagen för lungo. Den är mörkrostad, intensiv och har toner av mörk choklad. Dricks bäst precis som den är, i en lite större kopp än espresso.

N°9 Colombian Single origin har rika noter av karamelliserat socker. Gör sig utmärkt som espresso, eller för cappuccino och latte. Helt enkelt en kapsel för den som vill variera sitt kaffe!

You're using an old browser

Old browsers only have partial support for new technology and doesn't give the website an honset chance to live up to its fully potential. You can easily download an other web browser that works better. Here is onyl a few modern browsers that works great!

Update my browser

I'd like to continue anyway