• Gratis frakt över 500 KR
Sjöstrand Coffee

Vårt koncept är byggt av en familj med passion för hållbarhet, design – och självklart – riktigt gott kaffe. Vi vill vara en inspiration för en grönare livsstil med enkla, men banbrytande innovationer.

  • Gratis frakt över 500 KR

 

Nu gör vi Black Week till Green Week!

Black Week blir Green Week

Så här lagom till Black Week så är vi extra stolta över att kunna presentera vårt nya erbjudande – Sjöstrand Vintage. Vår vision är att skapa hållbar vardagslyx. Vi gör det genom att erbjuda produkter i klassisk design som man inte tröttnar på i första taget och som kan avnjutas med världens första klimatpositiva kaffekapslar.

Men vi har haft en sak som skavt i oss. Vi har haft maskiner som av olika skäl inte haft en ägare att komma tillbaka till efter en reparation. Fullt fungerande och nyservade maskiner som kan brygga många fler goda koppar. Så kan vi inte ha det. För oss är det självklart att saker ska användas så länge det bara går.

Vi måste börja tänka om för att få en hållbar konsumtion. Visst kostar det att reparera men det borde vara en självklart att i första hand laga och inte bara kassera. Vår maskin har konstruerats med utgångspunkt i att den ska kunna repareras. Nu vill vi ta det till nästa nivå och även säkerställa att alla våra maskiner är i bruk så länge det bara går.

Nu får du därför möjlighet att köpa fullservade maskiner som fått omsorg av landets skickligaste hemelektroniktekniker till ett riktigt bra pris. Och för att det ska kännas lika tryggt att köpa en vintagemaskin från Sjöstrand så erbjuder vi 2 års konsumentgaranti även på dessa kaffemaskiner. Och det bästa av allt är att vi vårt Black Week till Green Week-erbjudande är här för att stanna!

Här kan du köpa din vintagemaskin

You're using an old browser

Old browsers only have partial support for new technology and doesn't give the website an honset chance to live up to its fully potential. You can easily download an other web browser that works better. Here is onyl a few modern browsers that works great!

Update my browser

I'd like to continue anyway