• Gratis frakt över 500 SEK
Sjöstrand Coffe

Vårt koncept är byggt av en familj med passion för hållbarhet, design – och självklart – riktigt gott kaffe. Vi vill vara en inspiration för en grönare livsstil med enkla, men banbrytande innovationer.

  • Gratis frakt över 500 SEK

Black Week

Eller green week?

Ge grönt en chans

Som vanligt fokuserar vi på green week istället för black week. Förra året lanserade vi vår cirkulära espressomaskin, ett vintageprogram som har blivit en stor succé. Vi är så glada över responsen och att så många är med oss på resan att göra kaffe hållbart.
Ett stort fokusområde för oss är också att jobba klimatpositivt framför klimatneutralt. Det här betyder bland annat att vi alltid använder ekologiska Arabica kaffebönor, som sedan rostas i ett rosteri helt drivet av grön el från förnybara energikällor. Alla utsläpp från processen beräknas från böna till kopp och sedan klimatkompenserar vi 110% via vårt samarbete med svenska Vi-Skogen.

Dubbelt upp med kompensation 

I år väljer vi att lyfta vårt klimatpositiva initiativ extra under black week. Vilket betyder att vi dubblar vår klimatkompensation för allt kaffe vi säljer online till 220% under hela veckan. Med start måndag den 22 november till och med måndag den 29 november.

Vill du hitta din favoritsmak? Kolla in vårt kaffeschema .

No. 1


No. 2


No. 3


No. 4


No. 5


Espresso


Lungo


Koffein


Rost

MörkMörkMellanMellanMörk

Citrus


Choklad


Bitter


Eftersmak

RikRikMildMediumMedium

Kommer ni inte ha någon REA?

Inte specifikt för black week. Vi har REA ibland, som när vi har kaffe med kortare datum kvar i lager, eller om vi uppdaterar vårt sortiment. Den här typen av erbjudanden kan du hitta oberoende av säsong under erbjudanden.

Prenumerera på Sjöstrands nyhetsbrev: Exklusiva rabatter och förhandsinformation, förtur till produkter, kaffekunskap, recept och mer!

You're using an old browser

Old browsers only have partial support for new technology and doesn't give the website an honset chance to live up to its fully potential. You can easily download an other web browser that works better. Here is onyl a few modern browsers that works great!

Update my browser

I'd like to continue anyway